Cindy

Wie ben ik dan eigenlijk?

Wie ben ik dan eigenlijk?

 

Welkom! Mijn naam is Cindy Philippo

Ruim 15 geleden liep niets zoals ik wilde, blij zijn lukte niet, werd overal bang voor en ik was doodmoe. Ze noemden het een burnout en PTSS. Ikzelf noem het ‘tijd voor verandering’. Ik besefte mij dat ik moest ophouden om het leven te leiden dat ik in mijn hoofd van mezelf verwachtte en in het diepe te springen om te gaan doen wat echt bij mij past. Maar wat past bij mij? Daarvoor moet je kunnen stilstaan en voelen. Maar hoe doe je dat?

De Yogareis begon…
De Saswitha yogaopleiding kwam op mijn pad precies toen ik mijzelf deze vraag stelde. Ik besloot meteen te beginnen en dat werd het begin van mijn ontwikkeling om te worden wie ik echt ben. Ik zie het ont-wikkelen als het verwijderen van de wikkel om het zelf, dat wat je ècht van binnenuit bent. Daarvoor moet je stil kunnen zijn en staan… Yoga en het volgen van de adem helpen je om stil te staan en jezelf bewust te worden van dat ‘zelf’. Je leert je lichaam te observeren en zo ontdek je allerlei patronen, gevoelen en emoties en leer je hier mee omgaan. Je zult zelfs ontdekken dat deze jou los kunnen laten als je leert er niets mee te doen!

En gaat nog steeds door…
Het (mijn) leven blijft zich in golfbewegingen aandienen. Waarbij ongeveer 4 jaar geleden weer een ‘dieptepunt’ was. Waar ik eerst volkomen verslagen was en mezelf steeds afvroeg “hoe dit nou kan als ik het yogapad bewandel?”, begreep ik later dat dit gewoon het leven is en dat zich steeds diepere lagen aandienen die graag willen oplossen. In deze periode kwam de Yin Yoga opleiding op mijn pad die helemaal aansluit bij de fase waar ik me nu in bevind. Yin yoga leert je stil staan, observeren wat er binnenin jezelf gebeurt, je lichaam nog meer ruimte te geven. Het is een hele meditatieve vorm van yoga die veel inzicht geeft. Het leven is zoveel makkelijker en mooier als je deze diep vanuit jezelf kan observeren en leven! Dat gun ik iedereen.

Graag deel ik mijn yoga-ervaring met jullie en ik hoop jullie te ont-moeten!

Namasté

Cindy

Opleidingen:

2007 – 2014     Saswitha,Yoga en Wijsbegeerte, in Bilthoven – 4-jarige lerarenopleiding

2009                 Module Ayurvedische Beginselen

2012                  Module Anatomie/Fysiologie

2013                  Specialisatiejaar Chakrapsychologie

2013                  Module Yoga voor Kinderen door Leen Demeulenaere

2014                  Module Adem en Ademtherapie

2014                  Module Ayurvedische Massage

2015                  Teacher’s Training Trauma Sensitieve Yoga door David Emerson

2015                  Module Adem en Pranayama

2018                  Yin Yoga & Meditation Teachers Training bij Stillnessinyoga – Diploma behaald

2019                  Yoga Nidra Teacher’s training van Mataji, bij Saswitha Bilthoven.

Bereikbaar voor vragen

Ik check mijn mail maar een aantal keer per week dus raak niet in paniek als het even duurt voordat ik antwoord. Just ‘Ohmmmm’…

 

Vind je het vervelend om via een formulier contact op te nemen en wil je gewoon eerst kletsen of appen? Voel je vrij om me ook op die manier te contacten. Mijn telefoonnummer is: 06-41502009. 

Over Namami

Namami is een kleine yogastudio. Ik geef vooral Yin Yoga en Yoga Nidra, in de studio of online. Je kunt ook terecht voor Hatha Yoga, Burn-out Yoga, Ademtherapie, Massage & Persoonlijke yoga-begeleiding.