Shiatsu Stoelmassage

Wat is Shiatsu massage?

De Shiatsu stoelmassage is een kortere, makkelijk vorm van de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd). Het is vooral preventief bedoeld voor spanningsklachten die kunnen komen kijken bij stress of een niet optimale werkhouding. De Shiatsu stoelmassage biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug, armen en handen.

 

Hoe werkt een Shiatsu Stoelmassage?

Met behulp van duimen, vingers en handpalmen oefen ik druk uit op specifieke drukpunten om veschillende lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen zodat het lichaam zich weer kan herstellen. Een Shiatsu stoelmassage duurt ongeveer 20-30 minuten. Tijdens de massage leun je voorover in een comfortabele stoel, speciaal ontwikkeld voor het geven van stoelmassages. De massage is geschikt voor bijna iedereen.

Praktisch

De massage is met kleding aan. Wel is het fijn om wat ruim zittende kleding te dragen.
Drink na de massage voldoende water. Door het stimuleren van de drukpunten komen er afvalstoffen vrij die je helpt je lichaam te verlaten door veel water te drinken.

Over Namami

Namami is een kleine yogastudio. Ik geef vooral Yin Yoga en Yoga Nidra, in de studio of online. Je kunt ook terecht voor Hatha Yoga, Burn-out Yoga, Ademtherapie, Massage & Persoonlijke yoga-begeleiding.