Praktische info

Wat heb je nodig?

Ik begin de lessen graag op tijd, dus is het fijn als iedereen ruim op tijd binnenkomt. Je kunt je dan eventueel omkleden, rustig je plekje zoeken en je matje neerleggen. Misschien vind je het zelf prettig om nog even stil te zitten voor de les begint. De deuren van de studio worden 10 minuten voor het begin van de les geopend.

Het is fijn als je je eigen yogamatje meeneemt. Wanneer je geen matje hebt (wat vaak het geval is als je net begint) heb ik er tijdelijk één voor je. Je kunt ook een matje kopen bij Namami.nl. Bovenin deze pagina zie je een knop met ‘Shop’, ik heb daar mijn favoriete matjes in gezet. Ik kan je bestelling voor je mee naar de studio nemen, scheelt verzendkosten.

Trek ruim of comfortabel zittende kleding aan zodat je de houdingen vrij kunt uitvoeren.

Aan het einde van de les doen we een ontspanningsoefening waarbij het fijn is als je warme sokken, een trui of vest & een dekentje bij je hebt zodat je warm blijft.

Betalingen

Wanneer je via momoyoga.nl/namami een yogales boekt, kun je meteen betalen. Dat kan met iDeal of contant na de les. Op deze website kun je ook meteen lessen boeken en betalen. Mocht je een proefles willen kun je ook contact met mij opnemen en dan leg ik je na de les meer uit. Momoyoga heeft ook een app waarin je makkelijk je lessen kunt boeken, het houdt voor jou ook netjes overzichtelijk hoeveel strippen je nog hebt en welke lessen je hebt gevolgd.

Schoolvakanties

Namami Yoga houdt de schoolvakanties van Regio Zoetermeer aan. 

Data van de vakanties van 2019-2020 zijn:

Herfstvakantie: 19 oktober 2019 – 27 oktober 2019.
Kerstvakantie: 21 december 2019 – 5 januari 2020
Voorjaarsvakantie: 22 februari 2020 – 1 maart 2020
Meivakantie: 25 april 2020 – 10 mei 2020
Zomervakantie: 18 juli 2020 – 30 augustus 2020

Over Namami

Namami is een kleine yogastudio. Ik geef vooral Yin Yoga en Yoga Nidra, in de studio of online. Je kunt ook terecht voor Hatha Yoga, Burn-out Yoga, Ademtherapie, Massage & Persoonlijke yoga-begeleiding.